Свържете се с нас : 0895662932 / 0887803944
 

ТЕРАПЕВТИЧНА НАДУВАЕМА ЯКА ЗА ВРАТ

  • 35.00лв.19.90лв.
Кредитен калкулатор UNI Credit 1.2.0
Само няколко клика до желаната покупка от 150 лв. до 50 000 лв.:

1. Добавете желания от Вас продукт в кошницата.

2. В меню "Метод на плащане" изберете "На кредит с УниКредит Кънсюмър Файненсинг".

3. Изберете брой месечни вноски, според Вашите възможности и предпочитания.

4. Завършете кандидатстването изцяло дигитално или очаквайте телефонно обаждане.

Цена на артикула
19.90 лв.
Брой месеци за погасяване *
Размер на погасителна вноска
1.94 лв.
ГЛП
30.00%
ГПР
34.49%
* Срокът на изплащане се заявява при приключване на поръчката.
Откажи
Добавете в количката

Добави към любими

Сравни

Наличност: В наличност

Марка: MGH

Модел: 123093 / 506

Етикети:  ТЕРАПЕВТИЧНА НАДУВАЕМА ЯКА ЗА ВРАТ

Надуваемата три-камерна яка деликатно изтегля шийните  прешлени чрез изпълване на камерите със въздух. Нова стъпка в превенцията и премахването на болката в гръбначната част на врата и остеохондроза.
               
Яката се препоръчва при: безсъние, дегенеративни-дистрофични заболявания на гръбначния стълб, болки от различен характер в областта на шията, раменете и плешките, изпъкване на междупрешленните дискове, повишено кръвно налягане и шум в ушите, оствохондроза на шийните прешлени, шиен радикулитен синдром, нарушения на стойката, прекомерно натрупване  на мастна тъкан в областта на брадичката, затруднено движение на главата, главоболие, световъртеж, гадене, изтръпване на ръцете, синдром на хроничната умора, тилна мигрена, главоболие, рехабилитация и следоперативно лечение на шийните прешлени и др.

В резултат кръвообръщението на главата, мозъка, шията, раменния пояс се подобрават. Съня се нормализира.Възпалението на гръбначните нервни окончания постепенно спира. Възстановява се пълния обхват на движение на главата и врата.

Начин на употреба:

Запълването на камерите с въздух трябва да става постепенно и внимателно, като се контролира налягането и натискът, упражняван върху шията и гръбначния стълб. В случаите, когато налягането в камерите ви създава дискомфорт и причинява виене на свят или замъглено зрение, трябва бавно да изпуснете въздуха от камерата. Интервалът от време, при който може да се постигне най-добър ефект е 15-20минути един до три пъти седмично. Препоръчително е да се спазва дозировката. Първите 2 седмици процедурите се правят с по-ниско налягане и времетраене. Постепенно увеличаваме времето и налягането. След приключване на процедурата, въздуха в камерата следва да бъде понижен бавно и равномерно до пълното му премахване. Така се предотвратява световъртеж и гадене. След което яката се сваля внимателно. След приключване на процедурата свалете надуваемата яка за врат, легнете, отпуснете се и си починете за 5-10 минути. Това са основните правила, спазването на които ще ви позволи да получите максимален ефект от използването на това устройство.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!