Свържете се с нас : 0895662932 / 0887803944
 

Електронен дартс

  • 120.00лв.79.90лв.

Добави към любими

Сравни

Наличност: В наличност

Марка: MGH

Модел: 120538 / 29

Етикети:  Електронен дартс120538 / 29За детето

ОСОБЕНОСТИ:

Дартс е вид игра, в която играчите хвърлят къси стрелички по кръгла мишена, окачена на стената. Играта се е зародила преди няколко столетия на Британските острови. Организират се професионални състезания по дартс
Този модел на електронен дартс предлага разширени опции и възможности. Калкулира резултатите автоматично. Има задни LCD светлини. Специални звуци за известяване, когато стреличката се удари в мишената. Цели 18 различни игри и 159 опции. Броя на играчите може да варира от двама до осем. 

ОПИСАНИЕ: 

Играта има състезателна цел и създава известни моменти на динамика и напрежение. Въпреки това, е страхотен начин да се позабавляват децата ви с прители а защо не и с роднини? Играта е страхотен подарък от който може да се възползва цялото семейство. Опитите за постигане на точност и успеваемост в улучването на високи резултати по полетата на мишената, стимулират физическото и психическото развитие на детето. Подобряват рефлексите и движенията на ръцете. Фирмата производител гарантира за качеството на играта електронен дартс и вашето удовлетворение от неговото безаварийно използване.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Подходящ за деца над 7 години;
  • Материал: висококачествено PVC;
  • Размер: 36 x 31 x 4 см.

Коментари

Няма коментари за този продукт.

Напишете коментар

Бележка: HTML не се показва!