Свържете се с нас : 0895662932 / 0887803944
 

За нас

Създадохме своеобразен и съвсем нов за страната ни електронен мол с идеята да направим достъпни за максимално широк кръг от хора стоки с най-различно предназначение. Екипът ни е съставен от ентусиасти с вроден нюх към качествената и най-търсена в момента продукция. Експертите ни, подбиращи асортимента, представен в електронния ни каталог, притежават безспорни маркетингови умения.


Нашата компания е водена не толкова от желанието за финансова печалба, колкото от идеята да дадем възможност на хората от цялата страна да намират бързо и лесно най-актуалните и нужни на дома продукти. Селекцията на стоките се базира основно на качеството, но характерни за нашата дейност са и изключително изгодните цени.
Огромният ни продуктов асортимент е с по-ниска от обичайната за страната ни цена, благодарение на прякото ни сътрудничество с водещи търговци, производители и доставчици. Наличието на солидна складова база ни позволява да поддържаме в постоянна наличност най-често търсените от клиентите ни артикули. Дейността ни е насочена изцяло в посока качество – качество на продуктите, които предлагаме и на самото обслужване.


Благодарение на дългогодишната си търговска дейност, ние успяхме да превърнем онлайн магазин MGH в специализиран сайт за продажби, в който хората имат пълно доверие. Фирмената ни политика е формирана под мотото „коректност”. Търговската ни дейност следва утвърдените в страната ни законови разпоредби, касаещи електронната търговия.


Намерението ни е да развиваме още по-успешно дейността, в която клиентът и потребителското удовлетворение са водеща цел. Дейността ни ще продължи да се разраства, както и екипът ни, за да можем да отговорим на все по-високите очаквания на българския купувач. Асортиментът ни от качествени стоки на ниски цени, макар и достатъчно голям в момента, също ще продължи да нараства.
Екипът на MGH ви пожелава приятни и ползотворни мигове в създадения от нас с много любов и желание електронен магазин.